CV

  • Uddannelse:
    2012 – 13 Kunstskolen Spektrum, Kbh.
    2011 – 12 Kunstskolen Spektrum, sommerkursus, Kbh.
    2011        Billedhugger Elna Christensen, kursus, Kbh.
    2007 – 08 Julia Ashton Art School, sommerkursus, Sydney
    2009        Thorstedlund Kunsthøjskole, Frederikssund
  • 2006        Julia Ashton Art School, Sydney
  • 1999-01    Malergården, Gerda Swane, Odsherred
  • 1995 & 98 Sommerkursus, Thorstedlund Kunsthøjskole, Frederikssund
    1995-96    Den Tredimensionelle Skole, Kbh.
    1991 – 94  “Institut for Kunstterapi”, uddannet, Kerteminde
    1991         Folkeuniversitetet KPH, “Jung psykologi”,
    1972         “Hensyntagende/Kompens special undervisning”, AOF, København
    1969         Voksenpædagogisk grundkursus, AOF

Separate udstillinger (i udvalg):
2009 & 13 Farver Hammers Gård, Roskilde
2011         Roskilde, Viby og Jyllinge bibliotek
2001 & 10 “Havet som tema” Havnsø Hotel, Havnsø
2004 & 10 Nordea, Holte – Frederikssund
2010         Danske Bank, Roskilde
2009        Mantziusgården, Birkerød
2004        Sct. Laurentii menighedsal, Roskilde
2003        Farver Hammers Gård, Roskilde
2001 – 03  Kunst og Biler, Mitsubishi, Roskilde
1999        Havdrup Sognehus, Havdrup
1995        Amt Ungdomscenteret, Vordingborg
1995        Stege sygehus, Stege
Samarbejder med:
2013       Kunstbiblioteket, Nikolaigade 22, København

Gruppeudstillinger (i udvalg):
2018       Karolines Hus, Galleriet paa Fur
2018       Galleri Knud Grothe, Charlottenlund
2015       Grænse udstilling, Skærbæk
2015 – 17 KS, Janusbygningen, Tistrup – censureret
2015 – 17 KP, Århus Kunsthal, Århus – cunsureret
2013-15   KS , Janusbygningen, Tistrup – censureret
2011 & 13 Farver Hammers Gård, Roskilde
2013         Langes Magasin, Frederikssund
1999 &12 Månedens Kunstner, Roskilde
2011-12   Roskilde – Lejre Kunst Festival
2011        Firenze Biennalen, Fortezza de Basso, Firenze – censureret
2011        ”Kunst på Musicon”, Roskilde
2009 – 10 Galleri Gal, Frederiksværk
2009        Mantziusgården, Birkerød
2009        “Land Art”, Kyndeløse Strand, Hornsherred
2009        VK Vestsjælland, Holbæk – censureret
2006-08   Højers Internationale Skulptursymposium, Højer
2000        Roskilde Åben, Roskilde – censureret
1998        Athenæum Kunstkreds, Galleri Gammelstrand, København
1993 – 94 Galleri Saftstationen, Stege

Kunstforeninger:
Kunstforenoingen ‘Skat’ i Tønder. Vadehavskunst Ecco. Højer Kunst og Kultur. Kunstforeningen NUNC, Roskilde. Domus Felix, Lejre. Hydra Gene, Greve. Nycomed, Roskilde. Sct. Hans Hospitals Kunstforening, Roskilde. Ishøj Handelsskole, Ishøj. Christian Hansen, Roskilde. FOA, Frederiksberg. Danmarks Lærerforening, København. Kunstforeningen Solvognen, Rådhusene, Odsherred

Aktiviteter:
2017 – 18 Næstformand i Højer Kunst og Kultur. Foreningen lukker
2015 – 17 Medlem af KS15
2015 – 17 Medlem af KP15
2014 –      Medlem af “Kunstrunden”
2014 – 16 Medlem af ”Vadehavskunst” Foreningen er lukket
2014 – 18 Medlem af ”Højer kunst & Kultur”. Foreningen er lukket.
2014 –       Medlem af ”Højer Turistforening”
2013 –      Medlem af ”Højers Internationale Træskulptur Symposium”
2009 – 14 Formand for Udstillergruppen Halvcirklen, Roskilde
2004 – 09 Bestyrelsesmedlem Malergårdens Venner Odsherred
2009 – 14 Medlem af Lejre Kunstforening, Lejre
2009 – 14 Medlem af Kunst på Musicon, Roskilde
2002 – 14 Medlem af Roskilde Kunstforening, Roskilde
1999 – 14 Medlem af Malergårdens Venner, Odsherred
1999 – 14 Medlem af udstillergruppen Halvcirklen, Roskilde

Bibliografi:
2017 Kunstbog: “Kunstrunden # 1”
2014 Kunstbog: ”Kunstens Spor i Nationalpark Vadehavet” – inerreg4A
2014 Kunstbog: ”101 Kunstner”, af Tom Jørgensen.
Et opslagsværk af danske samtidskunstnere
2010 Kunstbog: Forlaget Galleri Gal, Frederiksværk
Andet:
2014-16 Kunst- og Kunsthåndværker Marked, Kiers Gaard, Højer
2014 –    Åbnet ”Atelier & Galleri” egne værker i skulptur og maleri
2012      Firenze Biennalen, Fortezza de Basso, Firenze på TV, Kanal Roskilde
2011      ”Månedens kunstner”, TV, Kanal Roskilde
2007-08 Arr. malergruppe på Malergården
2002-11 Rejseleder til Jokkmokk Marked, Kunst og Kulturrejse, Lapland, Sverige

Undervisning:
2004 – 14 Birkerød fritidsskoler, Birkerød
2004 – 06 Inspirator/underviser, Fåborg Kunst Festival
1990 – 93 Leder/underviser, Daghøjskolen, Møn
1994        Kunstterapi for psykologer, Familie Centeret, Vordingborg
1995 – 12 Privat undervisning
1969 – 89 AOF Roskilde