CV

Uddannelse:
2012 – 2013 Kunstskolen Spektrum, Kbh.
2011 & 2012 Kunstskolen Spektrum, sommerkursus, Kbh.
2011 Billedhugger Elna Christensen, kursus, Kbh.
2006 – 08 Julia Ashton Art School, sommerkursus, Sydney
2009 Thorstedlund Kunsthøjskole, Frederikssund
1999-2001 Malergården, Gerda Swane, Odsherred
1995 & 98 Sommerkursus, Thorstedlund Kunsthøjskole, Frederikssund
1995-1996 Den Tredimensionelle Skole, Kbh.
1991-1994 “Institut for Kunstterapi”, uddannet, Kerteminde
1991 Folkeuniversitetet, “Jung psykologi”, Kbh
1972 “Hensyntagende/Kompenserende Speciael undervisning”, AOF, København
1969 Voksenpædagogisk grundkursus, AOF

Separate udstillinger (i udvalg):
2009 & 13 Farver Hammers Gård, Roskilde
2011 Roskilde, Viby og Jyllinge bibliotek
2001 & 10 “Havet som tema” Havnsø Hotel, Havnsø
2004 & 10 Nordea, Holte – Frederikssund
2010 Danske Bank, Roskilde
2009 Mantziusgården, Birkerød
2004 Sct. Laurentii menighedsal, Roskilde
2003 Farver Hammers Gård, Roskilde
2001-2003 Kunst og Biler, Mitsubishi, Roskilde
1999 Havdrup Sognehus, Havdrup
1995 Amt Ungdomscenteret, Vordingborg
1995 Stege sygehus, Stege
Samarbejder med:
Kunstbiblioteket, Nikolaigade 22, København

Gruppeudstillinger (i udvalg):
2018 Karolines Hus, Galleriet paa Fur
2018 Galleri Knud Grothe, Charlottenlund
2015 Grænse udstilling, Skærbæk
2015 KS, Janusbygningen, Tistrup – censureret
2015 KP, Århus Kunsthal, Århus – cunsureret
2013 KS, Janusbygningen, Tistrup – censureret
2011 & 13 Farver Hammers Gård, Roskilde
2013 Langes Magasin, Frederikssund
1999 & 12 Månedens Kunstner, Roskilde
2011-2012 Roskilde – Lejre Kunst Festival
2011 Firenze Biennalen, Fortezza de Basso, Firenze – censureret
2011 ”Kunst på Musicon”, Roskilde
2009 & 10 Galleri Gal, Frederiksværk
2009 Mantziusgården, Birkerød
2009 “Land Art”, Kyndeløse Strand, Hornsherred
2009 VK Vestsjælland, Holbæk – censureret
2006-2008 Højers Internationale Skulptursymposium, Højer
2000 Roskilde Åben, Roskilde – censureret
1998 Athenæum Kunstkreds, Galleri Gammelstrand, København
1993 & 94 Galleri Saftstationen, Stege

Kunstforeninger:
Kunstforenoingen ‘Skat’ i Toender, Vadehavskunst Ecco. Højer Kunst og Kultur. Kunstforeningen NUNC, Roskilde. Domus Felix, Lejre. Hydra Gene, Greve. Nycomed, Roskilde. Sct. Hans Hospitals Kunstforening, Roskilde. Ishøj Handelsskole, Ishøj. Christian Hansen, Roskilde. FOA, Frederiksberg. Danmarks Lærerforening, København. Kunstforeningen Solvognen, Rådhusene, Odsherred

Aktiviteter:
2017 – 18 Næstformand i Højer Kunst og Kultur. Foreningen lukker
2015 – Medlem af KS15
2015 – Medlem af KP15
2014 – Medlem af “Kunstrunden”
2014 – 16 Medlem af ”Vadehavskunst” Foreningen er lukket
2014 – Medlem af ”Højer kunst & Kultur”
2014 – Medlem af ”Højer Turistforening”
2013 – Medlem af ”Højers Internationale Træskulptur Symposium”
2009 – 14 Formand for Udstillergruppen Halvcirklen, Roskilde
2004 – 09 Bestyrelsesmedlem Malergårdens Venner Odsherred
2009 – 14 Medlem af Lejre Kunstforening, Lejre
2009 – 14 Medlem af Kunst på Musicon, Roskilde
2002 – 14 Medlem af Roskilde Kunstforening, Roskilde
1999 – 14 Medlem af Malergårdens Venner, Odsherred
1999 -14 Medlem af udstillergruppen Halvcirklen, Roskilde

Bibliografi:
2017 Kunstbog: “Kunstrunden # 1”
2014 Kunstbog: ”Kunstens Spor i Nationalpark Vadehavet” – inerreg4A
2014 Kunstbog: ”101 Kunstner”, af Tom Jørgensen.
Et opslagsværk af danske samtidskunstnere
2010 Kunstbog: Forlaget Galleri Gal, Frederiksværk
Andet:
2014-16 Kunst- og Kunsthåndværker Marked, Kiers Gaard, Højer
2014 – Åbnet ”Atelier & Galleri” egne værker i skulptur og maleri
2012 Firenze Biennalen, Fortezza de Basso, Firenze på TV, Kanal Roskilde
2011 ”Månedens kunstner”, TV, Kanal Roskilde
2007-2008 Arr. malergruppe på Malergården
2002 – 11 Rejseleder til Jokkmokk Marked, Kunst og Kulturrejse, Lapland, Sverige

Undervisning:
2004 – 14 Birkerød fritidsskoler, Birkerød
2004 – 06 Inspirator/underviser, Fåborg Kunst Festival
1990 – 93 Leder/underviser, Daghøjskolen, Møn
1994 Kunstterapi for psykologer, Familie Centeret, Vordingborg
1995 – 12 Privat undervisning
1969 – 89 AOF Roskilde